وبلاگ شخصی ابراهیم کروبی دالان درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان شنبه 1 بهمن 1390برچسب:, :: 1:26 :: نويسنده : ابراهیم کروبی
تصاوير زيبا از ارگ تاريخي گوگد گلپايگان
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
یک شنبه 25 آبان 1390برچسب:, :: 14:52 :: نويسنده : ابراهیم کروبی
چگونه جذاب باشیم شما همانقدر جذاب هستید که می خواهید باشید. اگر شما احساس جذاب بودن بکنید دیگران هم شما راجذاب خواهند یافت.هم چنین اگر خود را غیر جذاب بدانید دیگران نیز شما را جذاب نمی بینند. همه شما علاقه مندید که درباره ی خودتان احساس خوبی داشته باشید . به یاد داشته باشید. که شما با دیگران برابرید و جاذبه و آمیزه ی جذابیت خاص خود را دارید. زیبای و خو ش قیافه بودن بستگی به ژن ها و مسائل ارثی دارد. فکر نکنید که زیبایی و خوش قیافگی لازمه ی جذاب بودن است این به این معنی است که شما می توانید برای جذاب شدن کارهایی انجام دهید و نتیجه بگیرید . انسان هایی هستند که بسیار زیبا و خوش قیافه اند ولی احساس جذابیت نمی کنند این در حالی است که شما ممکن است افرادی را ببینید که چندان هم زیبا نیستند اما شما مجذوب آن ها شده اید همه ی این ها یک چیز را ثابت می کند. شما همان اندازه جذابید که احساس می کنید .
چگونه به شدت جذاب تر شویم؟ سو الات زیر را از خود تان بپرسید : تا بتوانید افکار و اعتقادات منفی را که در مورد خود دارید از خود دور کنید و به فراموشی بسپارید 1-یکی از افکار منفی که من در مورد قیافه و ظاهر خوددارم این است که... ؟ این سوال را 5بار تکرارکنید و هر بارجواب جدیدی به آن بدهید 2-مهمترین فکر منفی که من در مورد ظاهر خود می کنم این است که... ؟ 3-آن چه من در مورد ظاهر و قیافه ام از پدر و مادر و دیگران شنیده ام این است که.. ؟ سوال را 5 بار تکرا ر کنید و جواب جدیدی به آن بدهید 4-چیزی که انتظار دارم دیگران در مورد سیما و قیافه ام فکر کنند این است که..؟ 7-چیزهای که مرا از این مسئله دور می کنند عبارتند از ...؟ این احساسات تنها تا زمانی درست خواهند بود که شما هم به انها اعتقاد داشته باشید و با آن ها جلو بروید در اینجا تعدادی از افکار و اعتقادات جایگزین شده را ببینید 1 – من دیگر احتیاجی ندارم که فکر کنم خیلی چاق یا خیلی لاغر یا زشت هستم 2-دیگر لازم نیست به افکارمنفی پدر و مادر یا دیگران راجع به خودم فکر کنم 3- من کاملا از قید این افکار منفی پدر و مادر و دیگران را جع به خودم آزدم 4- حالا دیگر زیبایی طبیعی و جذابیت درونیم را درک می کنم 5- همان قدر شگفت انگیز هستم که باید باشم 6-من خودم را دوست دارم 7-من ظاهرم را می پسندم و عاشق خودم هستم 8- حالا دیگر همان طور که هستم خود م را می پسندم و دوست دارم 9- احساس میکنم جذاب هستم و می درخشم این افکار را برگزینیدو برای خود شخصی کنید و هر روز برا خود تکرا کنید وقتی ضمیر ناخود آگاهتان را با این افکار تربیت کنید پس از مدتی خود را جذابتر خواهید یافت و دیگرا ن نیز شما را جذاب می بینند و سپس رو افکار مثبت دیگر کار کنید سرگرم تر و شوختر شوید و از خودتان بخواهید که شاد باشید و هرگز نا امید نشوید کمی مرموز باشیدبگزارید مردم فکر کنند شمابیش از آن چیزی هستید که چشمشان می بینند همین طور ادامه دهید و به خاطر داشته باشید شما همانقدر جذابید که خودتان می اندیشید یک شنبه 11 آبان 1390برچسب:, :: 14:41 :: نويسنده : ابراهیم کروبی
چرا و چگونه دعا کنیم؟ مسیح مقدس در انجیل می فرماید: طلب کن ، به تو اعطا خواهد شد!جستجو کن ،خواهی اش یافت! در را بزن ، به رویت گشوده خواهد شد! و مولانا با نگاهی به انجیل می فرماید:
گفت پیغمبر که چون کوبی دری
عاقبت زا ن در برون آید سری چون نشینی بر سر کوی کسی
عاقبت بینی تو هم روی کسی چون ز چاهی برکنی هر روز خاک
عاقبت اندر رسی در آب پاک پائو لو کو ئلیو دعا کردن را در حکایت لطیفی چنین می نگارد : زن کشاورزی بیمار شد کشاورز به سراغ یک راهب بو دایی رفت و از او خواست برای سلامتی همسرش دعاکند.
ادامه مطلب ... پنج شنبه 12 بهمن 1386برچسب:, :: 20:27 :: نويسنده : ابراهیم کروبی
دین افساری است که به گردنتان می اندازند تا خوب سواری دهید و هرگز پیاده نمی شوند، باشد که رستگار شوید. مــَمــَد نــبـــودی بــبــیــنــی... ما هر چه نداریم از این دی و بهمن است ... به فرزندان خود شنا و سوارکاری بیاموزید، چون مملکت هم روی آب است، هم خر تو خر !!! خارجی ها وقتی منتظرن my computer بالا بیاد چند تا چیز دانلود میکنن حوصله شون سر نره! ما تا گوگل بالا بیاد چند تا فیلم میبینیم حوصلمون سر نره .. :| بايد اعتراف كنم از نظر من چپ چپ نگاه كردن به افراد بالاي 50 سال تو دهه ي فجر هيچ ايرادي نداره ! اتل متل توتوله / یه آدم کوتوله
استاندار تهران: فرهنگ سازی برای حجاب باید از مهدکودک ها آغاز شود! خاطرات ن ن بزر--گ
پنج شنبه 13 بهمن 1385برچسب:, :: 19:42 :: نويسنده : ابراهیم کروبی
25 سال پیش شادروان ملک الشعرای بهار - در کتاب سبک شناسی - ضعف نحوه سخن گویی ما را امری کلی دانست و از ضایع شدن آهنگ صدای ما وجود الحان عاجزانه ، صوتهای نازک و شکسته و بسته ، حروف جویده جویده مظلومانه و حیلت گرانه در آن سخن گفت و از قول مردی فاضل نقل کرد که : « مردم ما به جای سخن گفتن ، ناله میکنند . »
بهار در ضمن ، کودکان و نوجوانان و نیز بانوان و «دوشیزگان» را دعوت کرد تا به ورزش صدا بپردازند و طریق سخن گفتن درست و فصیح را با آهنگی استوار ، متین و جذاب بیاموزند . بهار به این نکته نیز اشاره میکند که برای هنرمندان فارسی زبان دو نکته از اهمیت خاص برخوردارند :
فن بیان فقط به پرورش صدا و بیان و کار فنی و فیزیکی ختم نمیشود . بیان خوب ، با دانش ما از زبان و نیز با آگاهی ما نسبت به آنچه که «بیانش میکنیم » ارتباطی تنگاتنگ دارد . صدا و بیان انسان محصول عوامل مختلف فیزیولوژیک ( مانند چگونگی اندامهای تنفسی و گفتاری )، روانشناختی (مانند شخصیت ) و اجتماعی (مانند آموزش و پرورش و پایگاه اجتماعی ) است . از شاعر و اندیشمند بزرگ ما سعدی شیرازی : تا مرد سخن نگفته باشد عیب و هنرش نهفته باشد
صدای انسان پدیدهای بسیار پیچیده است و چهار عامل «غلظت صدا»، «انرژی صدا»، «انرژی کلمه» و «برد یا حجم صدا» در آن دخالت بسیار دارند . بنابراین شرایط و محیط مناسب برای توسعه قدرت تکلم و پرورش بیان ، یکی از مهمترین وظایف مربیان در تمام سطوح آموزشی است . این امر به ویژه در تئاتر و آواز اهمیت خاصی دارد زیرا که ارتباط فکری و انتقال اندیشهها از صحنه به تماشاگر مهمترین رکن در این هنرها است ، چرا که مقدار بسیار زیادی از این ارتباط و انتقال ، توسط کلام انجام میگیرد . به طور کلی میتوان اهم اهداف پرورش بیان را چنین بر شمرد :
برای داشتن بیان خوب باید دارای «گوش خوب» بود . مفهوم داشتن گوش خوب آن است که باید به شنیدن - و درست شنیدن - صدای خود و دیگران و صداهای اطرافمان که ما اصطلاحاً آن را «صدای طبیعت» مینامیم ، عادت نمود . ما در زندگی روزمره بسیاری از صداها را - اگر چه این صداها وجود دارند - نمیشنویم ، ما حتی دقت نمیکنیم که صدای دوستمان که مدتها با او برخورد و مصاحبت داشتهایم چگونه است . بلکه از صدای افرادی که میشناسیم تنها یک خصوصیت کلی در ذهنمان داریم در حالیکه اگر به صدای وی با دقت گوش کنیم ویژگیهایی را در صدایش خواهیم شناخت که تا به حال متوجه آن نبودهایم . جالب است بدانیم که ما حتی به چگونگی صدای خود نیز وقوف کامل نداریم و به همین دلیل ، به میزان تأثیرگذاری بیان خود بر روی دیگران آگاه نیستیم . معمول است که برای آگاهی هنرپیشه و خواننده به چگونگی بیان خود ، ضبط کردن صدا را پیشنهاد میکنند . البته این در صورتی خوب است که دستگاه ضبط صدا دستگاه کاملی باشد، چرا که ضبط صوتهای معمولی بخشی از ویژگیهای صدا را حفظ نمیکنند . به هر حال دقت و توجه نسبت به صدای خود و صدای طبیعت به هنرمندان امکان داشتن یک گوش خوب را میدهد به شرط آنکه این توجه و دقت به صورت یک تمرین مستمر و همیشگی درآید تا نتیجه مطلوبی به دست دهد . داشتن بیان خوب مستلزم شناخت فرد از ساختمان دستگاه صوتی و چگونگی تولید صوت نوع هوا ، مقدار هوا ، عواملی که در تولید صدا دخیل هستند و ... نیز هست . موضوعات
پيوندها
|
||||||||||||||||||||
![]() |